Kandidatcamp inför Tokyo 2020

Kandidat-Camp Tokyo 2020
191123 
Foto: KARL NILSSON

Intensiv helg med härliga återseenden, en hel del skratt och en massa information är över. En tre dagar lång camp för alla kandidater till Paralympics i Tokyo om 270 dagar. Uttagna till lägret var de som redan har kvalat eller de som anses ha goda chanser att göra så. Jag har min nästa, tillika sista, möjlighet på VM i maj. Stort grattis till de på lägret förhandsuttagna Anna Beck (cykel), Anna-Carin Ahlqvist (bordtennis), Anna Normann (sportskytte) och Stefan Olsson (tennis).
Förutom diverse förleäsningar, fotografering och inspelning av rörlig media så bjöds det på teambuilding, hälsogenomgång och utdelning av kläder från SOK:s och SPK:s nya samarbetspartner – Uniqlo. Tidigare år har vi fått något enstaka plagg vid dessa tillfällen, nu hade det japanska klädmärket gjort en hel kollektion. Med oss hem fick vi det mesta för att vara representativa vid eventuella officiella uppdrag för Sveriges Paralympiska Kommitté, men även för att klara den svenska vintern. Kollektionen är avskalad och enkel i sköna material.

uniqlo_0
Kandidatkollektionerna för OS och Paralympics finns i Uniqlos butik i Stockholm för de som vill klä sig som oss svenska kandidater.

uniqlo_bkk
Varm cashmeretröja och sköna stretchjeans från Uniqlo… 

Efter lägret var det dags att packa för nästa resa. Denna gång ett två veckor långt träningsläger i Florida tillsammans med ett gäng från sprintlaget. Det ska bli underbart att få paddla i värmen och slippa utrusta sig med vindjacka, paddelöverdrag, flytväst och kapell. Lägret blir även ett bra tillfälle att utmana kroppen lite och se vad som händer. Varje pass fram mot maj är extremt viktiga och för att allt ska gå vägen måste jag kunna öka träningsintensiteten utan att få ökade symtom. Håller tummarna…

tavling
Slutmålet, men först det viktiga delmålet – ta en kvotplats på VM i maj.

1 tanke på “Kandidatcamp inför Tokyo 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s