Snart dags …

Skärmavbild 2013-11-09 kl. 13.51.58

Nu är det inte långt kvar till den riktiga snöpremiären – Bruksvallarna 15–19 november. Det ska bli skönt att få känna på snön och testa form och utrustning inför kommande tävlingar. Och få lite vinterkänsla. Har varit uppe några helger i Torsby och tränat i tunneln, bra men inte riktigt lika kul. Roligt var det dock att få med sig ett gäng nya skidor och annan utrustning hem från Fischer. Deras nya pjäxor sitter som gjutet på foten och skidorna verkar också grymma. Och som vanligt fantastisk service från Lasse på Allsport.
Här hemma har jag belönat mig själv med att träna dagtid, på lunchen. Vilken skillnad att få se sin omgivning och få lite välbehövliga D-vitaminer av solen som varit framme några dagar. Det underlättar planering, fritid och middag massor. Om det går att lösa får det bli så framöver.
Annars är det som vanligt full fart och de där timmarna med avkoppling är extra viktiga. Njuter av att mysa i soffan, se en bra film med Ronnie och tjejerna eller lite trevlig läsning om sig själv i det senaste numret av Handikappidrott. Bra porträtt och rolig illustration…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s