Nu börjar det …

Ja, då var vi på plats – jag och Ronnie. Kom upp till Sollefteå och Hallstaberget sent fredag kväll efter att ha hejat på Joakim och Fredriks i deras debut i tävlingsspåret och Kortvasan.
Upp tidigt på lördagsmorgonen för hinna med frukost innan Tjejvasans sändning på SVT. Det suger verkligen i tävlingsnerverna när man ser hur täten dunkar på i stakningen – åh, vad jag hade velat vara med! Men, i år är det fokus på annat – VM på hemmaplan och det sista mästerskapet innan Paralympics nästa år.
Test av sprintbanan tillsammans med Ronnie – tuff bana på ca 1400 m, med en riktigt stökig vänstersväng efter en utförslöpa innan stadion. Det blev några varv för att försöka hitta bästa linjen och farten för att klara av att stå på benen. Sedan en lugn tur på 5 km banan som var riktigt trevlig – böljande med några fina utförskörningar och någon enstaka tung backe. Samling med resten av landslaget innan middagen och sedan dags att säga godnatt.
Söndagen var också lugn, ytterligare test av sprintbanan och vila innan det var dags för dagens stora händelse – invigningen! Hade fått den stora äran att svära eden som representant för de aktiva och värdnationen. Efter det middag, förberedelser inför morgondagens tävlingar och sedan natti, natti.

20130227-110142.jpg

1 thought on “Nu börjar det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s